Rise Against Hunger - Fa bine. Simte-te bine.

Doneaza si cultiva viata si speranta in jurul tau. Ce poate fi mai frumos, intr-o afacere ca a noastra, al carei motor de crestere este dragostea pentru oameni, decat sa simti ca actiunile tale contribuie la un scop maret? Oferind foarte putin de la tine faci mult bine in jurul tau, chiar daca uneori este greu sa ne dam seama de impactul pe care un gest, oricat de mic, il are in viata altcuiva. Dar stiai ca, pana acum, prin toate evenimentele organizate de Forever in parteneriat cu RAH, inclusiv cele din tara noastra, am salvat de la foamete 24.918 vieti?

Numarul persoanelor care sufera din cauza foametei creste de la o zi la alta din cauza economiei in deriva, schimbarilor climatice, razboaielor, conflictelor politice si nu numai, care afecteaza accesul la resurse si condamna milioane de oameni din intreaga lume la foamete si, nu foarte tarziu dupa, la moarte.

In prezent, 1 din 9 persoane sufera de foame. Pare greu de crezut si departe de noi o astfel de problema, dar este o realitate a zilelor noastre si un lucru pe care, impreuna, il putem schimba. Impreuna cu organizatia Rise Against Hunger, al carei obiectiv este de a eradica foametea in lume pana in 2030. Si noi chiar credem ca 2030 este posibil!

Si suntem bucurosi si recunoscatori ca lumea globala Forever, cu sprijinul Rise Against Hunger, pune un umar stabil si puternic in acest sens, prin cele 5 milioane de pachete cu alimente pe care si le-a asumat pana la sfarsitul acestui an.

Forever Living - Rise Against Hunger

Romania este mereu acolo unde este nevoie de ea, iar aceasta campanie nu a lasat indiferenta familia Forever din tara noastra in trecut si suntem convinsi ca nu o va face nici anul acesta. Ne place sa muncim, sa ajutam, sa lucram in echipa si sa ne bucuram impreuna de rezultate. Este, pana la urma, ceea ce facem in fiecare zi in afacerile noastre.

Si anul acesta, vom da o mana de ajutor si ne vom aduna la Brasov, intr-o noua sesiune Rise Against Hunger. Pe 25 mai, imediat dupa Success Day, te asteptam impreuna cu echipa, sa impachetam nu mai putin de 70.000 de pachete cu alimente, care vor ajunge la cei care au mai mare nevoie de ele. Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi, aici

Vino alaturi de noi