Cosul Meu

Conditii de livrare

- Coletul poate fi expediat imediat, daca ai plasat comanda in intervalul 9 am-15 pm de luni pana vineri. In cazul in care plasezi comanda in afara intervalului orar aminitit, coletul va fi expediat in urmatoarea zi lucratoare.

- Livrarea comenzilor se efectueaza in maxim 3 zile lucrătoare, din momentul expedierii acestora, în funcţie de localitatea de destinaţie.

- Livrarea produselor se face prin firma de curierat Nova Poshta..Taxa de livrare a coletelor va fi calculata si incasata de curierul Nova Poshta conform tarifelor sale in momentul livrarii comenzii. ICS FOREVER LIVING PRODUCTS MOL SRL nu emite si nu raspunde de taxa de livrare.

- Orice comandă va fi livrată doar pe teritoriul Republicii Moldova.

- Te rugam sa verifici integritatea coletului în prezenţa curierului şi, în cazul în care produsele sunt deteriorate, întocmeşte împreună cu acesta un proces verbal,.

- In cazul in care exista neconcordante intre produsele comandate si cele din colet, te rugam sa ne aduci la cunostinta situatia in maxim 48 de ore de la primirea coletului, trimitand un e-mail la adresa: [email protected]

*Va amintim ca punctele credit ale comenzilor plasate si platite online, cu card bancar prin platforma Victoria Bank, pana la ora 13:00 din ultima zi lucratoare a lunii (luni-vineri) vor fi luate in calcul pentru punctajul lunii in curs (inclusiv comenzile cu ridicare din depozit). In cazul depasirii acestui termen, punctajul acestor comenzi va fi transferat urmatoarei luni calendaristice.