Cosul Meu

Conditii de livrare

- Livrarea comenzilor se efectueaza in 3 zile lucrătoare, dupa ce comanda va fi procesata.

- Livrarea produselor se face prin firma de curierat Muvi Curier. Taxa de livrare a coletelor va fi calculata si incasata de curierul Muvi Curier, conform tarifelor sale in momentul livrarii comenzii. ICS FOREVER LIVING PRODUCTS MOL SRL nu emite si nu raspunde de taxa de livrare.

- Orice comandă va fi livrată doar pe teritoriul Republicii Moldova.

- Te rugam sa verifici integritatea coletului în prezenţa curierului şi în cazul în care produsele sunt deteriorate, întocmeşte împreună cu acesta un proces verbal,.

- In cazul in care exista neconcordante intre produsele comandate si cele din colet, te rugam sa ne aduci la cunostinta situatia in maxim 48 de ore de la primirea coletului, trimitand un e-mail la adresa: moldova@foreverliving.ro.

Preturi Livrare 

Curierat Local Chisinau
Expeditie (pana la 10kg) - Standart: 35 mdl
Urgent: 60mdl
Suplimentar : de la 10kg (+1mdl) pentru fiecare kg suplimentar

Curierat National
Standart : 70 mdl
Suplimentar : de la 10kg (+1mdl) pentru fiecare kg suplimentar

Atentie !

Comenzile in suma MAI MARE de 10.000 lei sau mai multe comenzi , care adunate in suma MAI MARE DE 10.000 LEI se vor putea ridica de la sediul firmei de UN SINGUR distribuitor, DUPA CONTACTAREA de catre angajatul firmei pentru A PROGRAMA ridicarea comenzii/comenzilor.

Toate comenzile vor fi pregatite si sigilate, NU VA FI POSIBIL verificarea produselor in sediul firmei .

Persoana care va ridica comenzile este obligata:

-SA POARTE MASCA SI MANUSI DE PROTECTIE , in caz contrar comenzile nu vor fi eliberate.

*Va amintim ca punctele credit ale comenzilor plasate si platite online, cu card bancar prin platforma Victoria Bank, pana la ora 16:00 din ultima zi lucratoare a lunii (luni-vineri) vor fi luate in calcul pentru punctajul lunii in curs (inclusiv comenzile cu ridicare din depozit). In cazul depasirii acestui termen, punctajul acestor comenzi va fi transferat urmatoarei luni calendaristice.