Cosul Meu

Conditii de livrare

- Livrarea comenzilor se efectueaza in 1-5 zile lucrătoare, dupa ce comanda va fi procesata.

- Livrarea produselor se face prin firma de curierat Muvi Curier. Taxa de livrare a coletelor va fi calculata si incasata de curierul Muvi Curier, conform tarifelor sale in momentul livrarii comenzii. ICS FOREVER LIVING PRODUCTS MOL SRL nu emite si nu raspunde de taxa de livrare.

- Orice comandă va fi livrată doar pe teritoriul Republicii Moldova.

- Te rugam sa verifici integritatea coletului în prezenţa curierului şi în cazul în care produsele sunt deteriorate, întocmeşte împreună cu acesta un proces verbal,.

- In cazul in care exista neconcordante intre produsele comandate si cele din colet, te rugam sa ne aduci la cunostinta situatia in maxim 48 de ore de la primirea coletului, trimitand un e-mail la adresa: moldova@foreverliving.ro.

Preturi Livrare 

Curierat Local Chisinau
Expeditie (pana la 10kg) - Standart: 35 mdl
Urgent: 60mdl
Suplimentar : de la 10kg (+1mdl) pentru fiecare kg suplimentar

Curierat National
Standart : 70 mdl
Suplimentar : de la 10kg (+1mdl) pentru fiecare kg suplimentar

*Va amintim ca punctele credit ale comenzilor plasate si platite online, cu card bancar prin platforma Victoria Bank, pana la ora 16:00 din ultima zi lucratoare a lunii (luni-vineri) vor fi luate in calcul pentru punctajul lunii in curs (inclusiv comenzile cu ridicare din depozit). In cazul depasirii acestui termen, punctajul acestor comenzi va fi transferat urmatoarei luni calendaristice.