Rise Against Hunger - Vino sa ajutam impreuna!

Suntem in anul dublarii si al reusitelor fara precedent in lumea Forever. Nu ne limitam doar la succes sau puncte cand vine vorba de dublare in Forever, ci si la generozitate, iar parteneriatul Forever cu Rise Against Hunger este unul dintre proiectele dragi ale lui Rex, Gregg si ale FBO din lumea intreaga, inclusiv ale echipei Romaniei, care de fiecare data se implica trup si suflet in proiectele umanitare.

O vom face si anul acesta. Impreuna, ca de fiecare data. Pe 25 august, imediat dupa Success Day, vom demonstra ca dublarea nu este doar simpla teorie in Forever. O punem in practica si vom contribui la obiectivul global Forever (de 5 milioane de portii in doi ani) cu 70.000 de pachete cu alimente. Unde? In Sala Dacia din Complexul Lux Divina din Brasov.

- 815 milioane de oameni sufera de foame in intreaga lume (2017)
- 66 de milioane de copii din tarile in curs de dezvoltare participa la ore infometati
- malnutritia – in toate formele ei (subponderalitate,obezitate etc.) afecteaza 1 din 3 oameni in intreaga lume (2016).

Fiecare persoana de pe planeta are dreptul la o nutritie normala pentru a-si trai viata asa cum isi doreste si pentru a-si atinge potentialul. De la infiintare, in anul 1998, organizatia Rise Against Hunger, care distribuie alimente si produse de prim-ajutor in cele mai vulnerabile zone ale lumii, a crescut exponential – iar modalitatile prin care lupta sa isi atinga obiectivul ca pana in 2030 sa elimine definitiv foametea in lume – continua sa evolueze.

Pornind de la statisticile cutremuratoare si de la principiul pe care este cladita – de a-i ajuta pe altii – compania Forever nu a ramas indiferenta la scopul nobil al acestei organizatii si a transformat acest parteneriat intr-un proiect de suflet. De la prima sesiune organizata in 2015 (Stop Hunger Now) la Raliul din Singapore, cand au fost impachetate 300.000 de pachete cu alimente, am stiut ca vrem sa ajutam mai mult.

Pentru 2018 si 2019, avem un obiectiv global nou si indraznet – 5 milioane de pachete cu alimente si tot atatea oportunitati ca milioane de copii si oameni sa duca o viata mai buna. Iar noi, Forever Romania, vom da o mana de ajutor acestor oameni. Pentru ca ne pasa!

Implica-te si tu!

Pentru ca Forever esti tu, este momentul sa ni te alaturi, impreuna cu echipa ta. Fiecare gest de implicare, oricat de mic sau mare, poate avea un impact imens in viata unui copil condamnat la foamete. Cum o poti face? Fiind alaturi de noi la sesiunile de impachetare a alimentelor din 25 august. Vom pune o parte din sufletul nostru in fiecare portie, astfel incat cei care se vor bucura de aceste pachete sa poata simti caldura fiecaruia dintre noi, sa stie ca nu sunt singuri si ca luptam alaturi de ei.

Dar pana atunci, o poti face oferind plusvaloare afacerii tale si achizitionand materiale utile pentru cresterea business-ului tau. Cumparand bratari personalizate Forever, un set de postere Editie Limitata cu Misiunea Companiei si bilete la Success Day, poti oferi sansa la o viata mai buna unui copil. Va stau la disponizitie in toate centrele noastre de distributie, online sau la Tel Verde.

Daca esti hotarat sa participi la sesiunea de impachetare, trebuie sa stii ca accesul in sala este limitat la 300 de persoane. Biletul tau de acces va fi tricoul Rise Against Hunger - care va fi curand disponibil la vanzare. Pretul unui tricou este de 50 lei (TVA inclus). Intreaga suma incasata din vanzarea tricourilor va fi redirectionata catre Rise Against Hunger. Nu este doar un pret, este suma prin care oferi o masa calda la nu mai putin de 32 de copii.

Cumparati si purtati cu mandrie tricoul generozitatii Forever si nu il uitati acasa pe 25 august, veti avea nevoie de el.

 Demonstram ca ne pasa! Impreuna, pe 25 august, din suflet pentru suflet!