Cosul Meu

Despre Aloe Vera

Planta Aloe vera este inima afacerii companiei noastre si cel mai important ingredient al starii optime de sanatate si al succesului Forever si vrem sa o demonstram inca de la inceput de an, cu o campanie globala special pregatita pentru tine si afacerea ta!

 

Plantele noastre, metoda noastra

 

De aproape 40 de ani, ne pastram intact angajamentul Forever de a gasi cele mai pure ingrediente din natura si de a le exploata potentialul maxim prin cele mai avansate metode tehnologice, pentru ca tot  multi oameni din intreaga lume sa se simta si sa arate mai bine prin gama noastra de produse inspirata de aloe. Si nu de orice fel de aloe – ci de Aloe barbadensis Miller, prima si cea mai buna, eficienta si bogata nutritiv  dintre cele 400 de specii existente in lume.

 

Ne gandim la Aloe vera... mult. Aceasta planta miraculoasa este nu doar sursa de inspiratie, ci si fundamentul din spatele liniei noastre variate de produse. Cu alte cuvinte: „Cu cat stim mai mult despre Aloe vera, cu atat mai mult o iubim.” Ne asiguram ca cele 50 de milioane de plante de aloe pe care le cultivam sunt ingrijite cu maxima atentie. Plantele folosite pentru gelul nostru sunt culese manual, iar frunzele sunt procesate in cateva ore de la recoltare pentru a-ti furniza cel mai proaspat si pur gel din planta.  Gelul din aloe este separat de planta printr-un proces patentat de stabilizare si procesare care ii pastreaza calitatile intacte, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile ei.

 

Forever aloe vera gel – un produs unic in lume

 

Miraculoasa frunza de aloe contine peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine, iar noi am reusit sa ti le punem la dispozitie pe toate in Aloe Vera Gel, acest produs a carui unicitate si calitate ne fac sa fim zilnic mandri ca suntem Forever.

 

Imagineaza-ti ca rupi o frunza de aloe si consumi gelul din interiorul ei. Atat de natural si pur este gelul pe care il oferim de patru decenii consumatorilor nostri in asa numitele „flacoane galbene” – oferim aceeasi calitate a gelului inca de la inceputurile companiei si ne mandrim cu acest lucru. Producem peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual.

 

Forever Aloe Vera Gel are numeroase beneficii asupra organismului:

 

  • contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv , favorizand absorbtia optima a nutrientilor si dezvoltarea bacteriilor „bune”, datorita proprietatilor sale prebiotice.
  • contribuie la normalizarea metabolismului – sustinand functionarea in conditii optime a organismului
  • ajuta la hidratarea pielii, precum si pentru sustinerea capacitatii naturale de regenerare cutanata
  • sustine buna functionare a sistemului imunitar, sprijinind organismul in contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi
  • contribuie la mentinerea greutatii corporale
  • creste nivelul de energie
  • stimuleaza procesele naturale de detoxifiere.

 

Forever Aloe Vera Gel este primul produs pe baza acestei plante  care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului din planta. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic – ca atare sau in amestec cu suc de fructe – si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente pe piata in acest moment.