Cosul Meu

Cum comand ?

Pasul 1 : Crearea contului. Inregistrarea

Pentru a cumpara online produsele Forever este necesar sa ai un cont. Il poti crea acum sau la finalizarea comenzii.

Pentru crearea contului acceseaza link-ul "Intra in cont"-> "Inregistrare".

Completeaza toate campurile cu datele corecte:

Nume si prenume, e-mail, telefon

Adresa completa

Alege parola

Dupa introducerea completa a datelor apasa pe butonul "Inregistrare". Toate aceste informatii au caracter confidential si vor putea fi accesate numai de catre operatorii Forever.

Pasul 2 : Autentificarea

Dupa crearea contului, trebuie sa te autentifici pentru a putea face comenzi.

Pasul 3 : Adaugarea produselor in cos

Navigheaza prin categoriile de produse din meniu sau scrie denumirea produsului dorit in casuta CAUTA pentru a-l localiza imediat.

Selecteaza produsele pe care doresti sa le cumperi apasand butonul "Adauga in cos", apoi butonul "Finalizeaza Comanda".

Pe masura ce adaugi produse, acestea se vor regasi in cosul de cumparaturi din partea dreapta a paginii. In cazul in care doresti sa modifici cosul de cumparaturi, ai posibilitatea de a sterge orice articol sau de a schimba cantitatile selectate. Dupa efectuarea modificarilor, apasa butonul "Aplica modificarile" pentru afisarea noului continut al cosului de cumparaturi.

Dupa ce ai selectat toate produsele dorite, apasa butonul "Finalizeaza comanda".

Pasul 4 : Casa. Finalizarea comenzii.

Dupa apasarea butonului "Finalizeaza comanda", se va deschide o pagina in care se afiseaza intreaga comanda.

 Dupa ce completezi toate campurile pentru nume, adresa, numar de telefon telefon, adresa e-mail apasa butonul „Pasul urmator".

Ultimul pas in lansarea comenzii – in aceasta pagina ti se afiseaza intreaga comanda, la care se adauga si taxa de transport. In cazul in care doresti o alta adresa de livrare fata de cea de facturare, semnalizeaza acest lucru utilizand campul corespunzator. Apasand butonul "Continua catre Victoria Bank" vei ajunge in pagina de plata electronica. Odata finalizata plata, vei primi pe adresa de e-mail o chitanta cu toate datele comenzii.

Pentru orice problema legata de plasarea comenzilor, te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail moldova@foreverliving.ro, in atentia departamentului comenzi, sau la numarul de telefon +37360076764

Iti multumim si iti dorim cumparaturi placute pe site-ul nostru.

*Va amintim ca punctele credit ale comenzilor plasate si platite online, cu card bancar prin platforma Victoria Bank, pana la ora 16:00 din ultima zi lucratoare a lunii (luni-vineri) vor fi luate in calcul pentru punctajul lunii in curs (inclusiv comenzile cu ridicare din depozit). In cazul depasirii acestui termen, punctajul acestor comenzi va fi transferat urmatoarei luni calendaristice.