Cosul Meu

Ce este Network Marketing-ul?

Network marketing-ul, cunoscut si ca marketing in echipa, este un model de business care se bazeaza pe utilizarea personala si recomandarea directa a produselor sau serviciilor unei companii.

 

Forever este o companie stabila si bine structurata de network marketing, care a luat fiinta din dorinta de a le permite oamenilor sa-si dezvolte propriile afaceri de succes. In loc sa investeasca sume mari in publicitate, Forever ii recompenseaza cu generozitate pe cei care impartasesc cu altii beneficiile produselor si oportunitatea de afacere. Acest tip de business le ofera celor care se implica beneficii financiare incredibile, care nu se regasesc in afacerile traditionale.

 

Fii proprietarul afacerii tale.

 

Prin network marketing te vei bucura de libertatea si flexibilitatea pe care ti le ofera statutul de proprietar de afacere. Ca antreprenor, tu alegi unde si cand vrei sa muncesti. In loc sa muncesti din greu pentru binele proprietarului companiei, muncesti doar pentru tine.

 

Fara riscuri. Costuri minime.

 

E nevoie de foarte multi bani ca sa pui bazele unei afaceri traditionale si, de multe ori, un astfel de demers iti aduce si datorii. Sa-ti incepi propria afacere network marketing inseamna ca nu trebuie sa imprumuti bani si nici sa faci angajari. Costurile tale sunt minime. Atat de simplu este.

 

Oportunitati nelimitate de castig.

 

Salariile pentru job-urile in sistem corporatist sunt plafonate conform standardelor de pe piata de profil. In industria network marketing nu exista limita a sumelor pe care le poti castiga. Cu cat muncesti mai mult, cu atat te vei bucura de beneficii financiare mai mari.

 

Network marketing-ul este un model de afacere unde educatia, experienta, religia si statutul social nu sunt factorii determinanti ai succesului. In schimb ambitia, motivatia si munca sustinuta sunt cerintele de baza pentru a avea succes in Forever.