Cosul Meu

Produsele noastre

De 40 de ani, definim continuu standardele industriei. Forever este recunoscuta pentru  produsele sale exceptionale, recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor in mentinerea unui stil de viata sanatos, activ, energic pentru intreaga familie.

 

Forever si-a asumat inca de la inceput un angajament important, pe termen lung, pentru a-ti furniza cele mai bune produse din lume. Si cand spunem cele mai bune, ne referim la mai mult decat la produse benefice, cu un raport calitate-pret excelent. Ne referim la tot.

 

La Forever Living, ne antrenam zilnic sa ne mentinem la cele mai inalte standarde disponibile pe piata. Si daca nu le gasim, le definim noi. Exista standarde ale industriei, exista standarde guvernamentale si apoi exista standarde Forever, cele mai inalte standarde cu putinta. Sigur, cautam intotdeauna si ne raportam certificarilor externe, si sunt destul de multe acestea, dar cand vine vorba de nivelul calitatii produselor noastre, de compania si de angajatii nostri, suntem mandri sa stim ca ne ridicam constant la inaltime.

 

Gama Forever include produse pentru:

  • Sanatate si nutritie
  • Controlul greutatii
  • Sport si fitness
  • Ingrijire personala
  • Ingrijirea pielii si frumusete

Valoroasa noastra echipa stiintifica, ingineri chimisti si cercetatori si-au pus inima si intreaga energie in studiul acestei plante si cauta continuu cai noi de a aduce binefacerile plantei Aloe vera in viata noastra si in noi de produse de ingrijire personala, bauturi pe baza de aloe si multe altele.

 

Devotamentul lor pentru inovatie si calitate reprezinta motivul pentru care an de an la Forever Living creste nu numai gama de produse, ci si nivelul calitativ. Toate produsele noastre, atat cele noi, cat si cele care si-au dovedit calitatile, sunt testate meticulos potrivit celor mai inalte standarde in fiecare stadiu al proceselor de fabricatie; de la o scanare profunda a materiei prime pana la inceperea productiei, testarea in diverse procese de fabricatie si cea a lotului final de productie.

 

Rex a fondat Forever Living cu angajamentul de a mentine cele mai inalte standarde de calitate disponibile. Si chiar daca s-au modificat destule in lume de atunci, iar stiinta a strabatut o cale lunga, valorile si angajamentul nostru de a fabrica cel mai bun produs de pe planeta nu s-au atenuat niciodata. Despre asta este vorba in departamentul nostru de cercetare si dezvoltare a produselor.