Cosul Meu

Compania Aloe Vera

Fondata in 1978,  Forever Living Products este o companie multimiliardara in continua crestere, cunoscuta si sub numele de Compania Aloe vera, fiind lider mondial in cultivarea si productia celei mai benefice si populare specii de Aloe vera.

 

Pasiunea pentru un stil de viata sanatos, pentru produse de calitate si independenta financiara l-au inspirat pe Rex Maughan sa fondeze aceasta companie, care a schimbat si schimba vietile a zeci de milioane de oameni din intreaga lume. Planul sau a fost simplu: ofera oamenilor produse recunoscute pentru a promova un stil de viata sanatos pe termen lung — si fa-o intotdeauna intr-un stil cald si personal. Astazi, rezultatele vorbesc de la sine, continuand impreuna cu fiul sau, Gregg Maughan, Presedintele Forever, sa conduca o companie unica in lume.

 

De 40 de ani in lume si de 19 ani in Romania, Forever Living Products cultiva bunatate in jurul ei cu multa generozitate. Cum?

 

Singura companie Aloe vera integrata vertical din lume

 

Secretul care sta la baza succesului extraordinar al Forever este foarte simplu si se rezuma la planta Aloe vera. Abordarea noastra personalizata de cultivare si recoltare a acestui ingredient natural valoros si modul in care o adaugam produselor noastre este recunoscut si apreciat in intreaga lume. Ne caracterizeaza calitatea riguroasa verificata, pas cu pas, chiar de noi.

 

Atunci cand Rex Maughan a creat compania Forever Living Products, stia ca nu este in interesul acesteia sa se bazeze pe terti furnizori in ceea ce priveste plantatiile de aloe si procesul de productie. Din acest motiv, Forever si-a asigurat nu doar plantatii proprii de aloe, dar si punctele de fabricatie si distributie ale produselor.

 

Cu ajutorul stiintei, inovatiei si devotamentului echipei noastre stiintifice si de dezvoltare, Aloe Vera of America isi dedica eforturile pentru ca tu sa beneficiezi de Aloe vera de cea mai buna calitate.

 

Forever detine toate plantatiile de aloe pe care le foloseste in crearea produselor – in Rio Grande Valley – Texas si 6.500 de acri in Republica Dominicana, aceasta fiind si cea mai mare plantatie de aloe din lume. Cultivam Aloe vera in cel mai bun climat si in cele mai bune conditii, care iti garanteaza ca vei primi cele mai bune produse. De la planta la produs, pentru tine. Pe plantatia noastra din Republica Dominicana crestem peste 30 de milioane de plante si recoltam peste 500.000 de kilograme de aloe in fiecare saptamana.

 

Aloe Vera America din Dallas, Texas, este centrul tuturor operatiunilor prin care trece Aloe vera noastra. De aici, noi controlam plantatiile noastre din Texas si Republica Dominicana, unitatile de prelucrare din Mission, Texas, peste 8 milioane de galoane de gel de Aloe vera anual si procesul de fabricare al gamei  noastre de produse exceptionale pe baza de Aloe vera. Acest centru incredibil a investit milioane de dolari in tehnologie de varf, laboratoare de ultima generatie si unitati de cercetare, toate pentru a se asigura ca Forever livreaza constant doar cele mai de calitate produse din lume.

 

Suntem mandri sa spunem ca operatiunile noastre de procesare a plantelor de aloe furnizeaza cele mai de calitate produse pentru cei mai buni consumatori si Forever Business Owneri din lume. In spatele fiecarui produs pe baza de Aloe vera se afla o operatiune de clasa mondiala.

 

Mediul inconjurator – o prioritate Forever

 

Forever Living isi evalueaza constant propriile practici, astfel incat sa devina mereu mai buna. De ce? Pentru ca noi credem ca asa este corect. Am solicitat certificare din partea „International Organization for Standardization” (ISO) – o organizatie independenta care evalueaza impactul pe care il au companiile asupra mediului — si in 2006 am lansat un program oficial pentru sustenabilitatea mediului care sa ne provoace sa facem si mai mult. Sistemul nostru de Management al Mediului, documentat, a fost certificat la standardul international ISO 14001 si am mentinut aceasta certificare in fiecare an de-atunci.

 

Cand vine vorba despre eficienta convertirii CO2 in oxigen, 20 de plante de aloe reprezinta echivalentul unui copac. Cu peste 50 de milioane de plante Aloe vera pe plantatiile noastre, Forever Living elimina din atmosfera peste 2 milioane de tone de CO2 in fiecare an. Fiecare dintre noi este mandru ca amprenta de carbon a Forever Living Products are un impact pozitiv cert asupra mediului.