Cosul Meu

Cum incepi?

Ca Forever Business Owner (dupa ce achizitionezi produse de cel putin 2 puncte credit in nume propriu), beneficiezi de un discount de 30% fata de Pretul Recomandat de Vanzare, precum si de oportunitatea de a inscrie alti oameni si a-ti construi echipa.

 

Astfel avansezi in Planul de Marketing. Prin calificarea la un nou nivel, Forever te recompenseaza cu bonusuri tot mai mari, pe masura rulajului echipei tale. Fiecare calificare din Planul de Marketing se masoara in puncte credit (P.C.), o unitate de masura folosita in intreaga lume Forever pentru a defini valoarea fiecarui produs.

 

Te califici la nivel de Asistent Supervizor acumuland cel putin 2 puncte credit in doua luni calendaristice consecutive. Majoritatea FBO aleg sa faca acest lucru prin achizitia pachetului Touch of Forever, o combinatie a celor mai populare produse Forever, impreuna cu o selectie de materiale de marketing utile pentru instruire si dezvoltarea afacerii.

 

Majoritatea celor care vor sa-si construiasca propria afacere in parteneriat cu Forever se inscriu cu pachetul de business Touch of Forever.

 

Ca Asistent Supervizor, cumperi produsele de la companie la Pretul de Depozit, cu 30% reducere fata de Pretul Recomandat de Vanzare, si in plus beneficiezi de 5% discount personal.

 

Ca sa te implici:

  • Contacteaza Forever Business Owner-ul care ti-a oferit aceasta brosura sau scrie-ne pe moldova@foreverliving.md .
  • Cumpara-ti pachetul Touch of Forever.
  • Dezvolta un plan de afacere impreuna cu sponsorul tau Forever.
  • Vorbeste despre produse si oportunitatea de afacere cu orice persoana pe care o intalnesti.
  • Sponsorizeaza oameni noi in echipa ta si ghideaza-i sa parcurga aceiasi pasi. 

Planul de Marketing Forever este esenta modelului de afacere care iti ofera sansa de a-ti transforma  propria afacere intr-un succes de proportii.