Start la VITALizare

Cum ar fi sa-ti imbunatatesti sanatatea si starea de bine fara sa fii nevoit sa faci schimbari drastice in alimentatia si stilul tau de viata?

Cu Vital5 poti fi sigur ca organismul tau primeste nutrientii de care are nevoie, cu efecte benefice pe termen lung atat la nivel fizic, cat si mental. Frumusetea pachetului Vital5 consta in faptul ca nu presupune schimbari in stilul tau de viata actual. Tot ce trebuie sa faci este sa-l integrezi in rutina ta, pentru a te bucura de nutritie avansata.

Vital5 combina cinci produse exceptionale Forever care actioneaza sinergic pentru a acoperi carentele nutritionale si a furniza nutrienti cheie de care organismul nostru are nevoie pentru a arata mai bine si a se simti mai bine.

Forever Aloe Vera Gel (4 flacoane)

Hraneste tractul digestiv.

Contribuie la optimizarea absorbtiei nutrientilor.

Arctic-Sea (1 flacon)

Raport echilibrat Omega 3: Omega 6.

Contribuie la normalizarea functiei cardiovasculare.

Forever Daily (1 flacon)

Sustine aportul de nutrienti si stimuleaza metabolismul.

Argi+ (1 pachet)

Energizeaza corpul.

Forever Active Probiotic (1 cutie)

Favorizeaza digestia optima si sustine sanatatea florei intestinale.

 

De ce este acest produs extraordinar?

Iti prezentam mai jos doar cateva dintre motivele pentru care Vital5 este o alegere tot mai populara in randul celor preocupati de sanatatea si starea lor de bine:

 • Contine produse de cea mai buna calitate, certificate de institutii de prestigiu la  nivel international. Din respect pentru partenerii si clientii sai si bazandu-se pe principiul „De la planta la produs, pentru tine”, Forever Living Products controleaza riguros fiecare etapa a proceselor de productie, pentru a se asigura ca la tine ajung produse care imbina cele mai pure si eficace resurse ale naturii cu cele mai noi descoperiri ale stiintei.
 • Aduce beneficii importante pentru intregul organism, acoperind, prin nutrientii vitali pe care ii contine, carentele nutritionale specifice alimentatiei moderne.
 • Favorizeaza o digestie sanatoasa.
 • Sustine buna functionare la nivel celular.
 • Optimizeaza echilibrul acizilor grasi esentiali, despre care numeroase studii de specialitate au aratat ca sustin sanatatea sistemelor cardiovascular si nervos, precum si memoria si functia cognitiva.
 • Imbunatateste conditia fizica si starea de spirit.
 • Prin produsele sale, in special Argi+, reprezinta alegerea perfecta pentru sportivi si iubitorii de miscare, in general.
 • Este usor de folosit, iar rezultatele vorbesc de la sine.

 

Vital si pentru afacerea ta

Vital5 a devenit o preferinta constanta in randul partenerilor Forever Living, dovada in acest sens stand faptul ca vanzarile pentru acest pachet s-au dublat in iunie, luna care i-a fost dedicata. Femei sau barbati, tineri sau maturi, romanii care iubesc Vital5 sunt persoane active, cu joburi solicitante si cu o nevoie accentuata pentru un stil de viata sanatos.

Pe langa beneficiile incontestabile pentru sanatate si starea ta de spirit, Vital5 te poate ajuta si sa-ti revitalizezi afacerea.

Indiferent de nivelul la care esti in Planul de Marketing fixeaza-ti ca obiectiv, pentru lunile urmatoare:

 1. Cumpara un pachet Vital5 pentru consumul tau personal, in fiecare luna. Nu uita ca tu esti cea mai buna reclama pe care o poti face produselor.
 2. Recomanda Vital5 prietenilor si cunoscutilor tai, oferindu-le mereu informatii corecte si complete.
 3. Identifica in fiecare luna 5 consumatori carora sa le prezinti pachetul Vital5.
 4. Construieste-ti o baza de clienti fideli, care sa plaseze constant comenzi pentru Vital5. Pot fi pur si simplu persoane care isi doresc un stil de viata sanatos, sportivi (profesionisti sau amatori), parinti pe care ii poti intalni in parcuri, alaturi de copiii lor si care sigur au nevoie de un plus de vitalitate, etc.
 5. Fii tu un exemplu de vitalitate pentru toti cei carora te adresezi.

 

Autor

Forever Living Products Romania