Esti pregatit? Impreuna facem Romania F.I.T.!

Te lasi usor tentat de gustari nesanatoase, dulciuri sau alimente bogate in calorii? Sau poate te simti apatic si vrei sa schimbi ceva in rutina ta? Indiferent care iti este motivatia, F15 este un program excelent pentru controlul greutatii, care iti pune la dispozitie un plan de mese si gustari echilibrate, dar si exercitii fizice care iti vor transforma stilul de viata.

INTREBAREA ESTE: ESTI PREGATIT?

E timpul sa renunti la scuze si sa te gandesti la tine. Schimba modul in care gandesti despre dieta si fitness cu F15, un program de 15 zile care iti pune la dispozitie o abordare personalizata pentru calatoria ta spre a arata mai bine si a te simti mai bine.

Foundation. Inspiration. Transformation.

Sa implementezi din timp si sa respecti o rutina sanatoasa in ceea ce priveste dieta si exercitiile fizice te ajuta sa deprinzi obiceiuri sanatoase pe care sa le si mentii pe termen lung. Iar rezultatele sustenabile reflecta abilitatea ta de a-ti modela si ajusta atitudinea si felul de a gandi despre mancare si exercitii fizice.

De la „obicei” la „stil de viata”

Forever a conceput 3 variante ale acestui program, din care tu poti alege in functie de stilul de viata, alimentatia si conditia ta fizica: Incepator, Intermediar si Avansat.

Ideal ar fi sa alegi un program care sa te provoace sa treci la urmatorul nivel de fitness, dar in acelasi timp este important sa alegi exercitii fizice pe care sa le poti duce pana la capat. Sa tintesti prea sus, prea devreme nu va face decat sa te descurajeze si sa-ti intarzie demersul.