Oferta speciala: 1 + 1 gratuit la Travel Kit & Pro X2

Toamna vestilor bune continua in Forever. Incepand de astazi, batonul proteic energizant Forever Pro X2 (Scortisoara si Ciocolata), gustarea perfecta a multor familii si persoane sportive, si Forever Travel Kit, trusa ideala pentru orice calatorie, sunt disponibile la oferta, astfel:

Pentru orice comanda plasata in centrele de distributie, online sau la Tel Verde care contine un Pro X2, primiti gratuit un Pro X2 identic.

Pentru orice comanda plasata in centrele de distributie, online sau la Tel Verde care contine un Travel Kit, primiti gratuit inca un Travel Kit.

Dupa o lunga absenta, Travel Kit a revenit in stocul Forever intr-o editie limitata si cu o noua formula. Astfel, va informam ca in compozitia trusei de calatorie se regasesc de acum urmatoarele produse: 2 × 50 ml Aloe-Jojoba Shampoo, 1 x 50 ml Aloe-Jojoba Conditioning Rinse, 1 x 50 ml Aloe Moisturizing Lotion, 1 x 30 g Forever Bright Toothgel.

De retinut:

• Stocurile produselor din oferta sunt limitate.
• Oferta este valabila in limita stocurilor disponibile de Travel Kit si Pro X2.
• Pentru produsele oferite cadou nu se acorda puncte credit.
• Se acorda atatea produse cadou cate produse aflate in oferta (Travel Kit si Pro X2) sunt pe comanda.
• Ofertele se pot combina (exemplu: daca o comanda contine 20 Pro X2 si 5 Travel Kit – se primesc gratuit 20 Pro X2 identice si 5 Travel Kit).


Du-ti afacerea la nivelul energiei oferite de Pro X2 si calatoreste cu stil in activitatea ta Forever, avand mereu cu tine Travel Kit.