Fa-ti o vara infinite mai frumoasa!

Infinite by Forever sta la loc de cinste in gama noastra de produse si este pregatit mai mult ca niciodata sa castige premiul de popularitate al verii Forever 2018. Pentru ca are de ce si pentru ca este asteptat de toate doamnele si domnii care vor sa arate si sa se simta mai bine. Este al nostru, e revolutionar, e unic si este pentru tine.

Nicio vara Forever nu seamana cu alta, nu-i asa? De la un an la altul, descoperim moduri noi si oportunitati senzationale de a face din sezonul cald unul fierbinte in afacerile si vietile noastre. Pornind de la frumusetea si starea de bine a celor dragi, pana la banii necesari pentru vacante si visuri mari si o afacere pe val, iti oferim secretul pentru o vara infinite mai frumoasa decat pana acum.

Frumusetea care se simte

Trusa infinite by Forever este compusa din 4 produse revolutionare care combina tot ce e mai bun de la natura cu tehnici stiintifice de ultima ora, pentru ca tu sa experimentezi puterea Aloe la un alt nivel:

hydrating cleanser - demachiant profesional care hidrateaza pielea si in acelasi timp curata in profunzime particulele de murdarie si excesul de sebum.

firming serum - premiat cu argint pentru „Cel mai bun produs premium anti-aging din 2017”, in cadrul prestigioasei gale „Pure Beauty Awards” din Londra, UK.

firming complex - tinteste imbatranirea din interior spre exterior, joaca un rol crucial in mentinerea hidratarii pielii.

restoring crème - crema cu 15 ingrediente benefice pentru piele. Contine agenti hidratanti si are o textura usoara ce catifeleaza pielea si se absoarbe rapid, fara a lasa urme grase sau senzatia de ten incarcat.


De la la interior spre exterior si invers


Stim ca Aloe vera este o planta uimitoare, de aceea am cautat mereu moduri noi de a-i potenta si creste beneficiile pentru frumusete si sanatate. Cu acest gand am plecat la drum in crearea gamei infinite by Forever. Si am descoperit ca putem potenta celulele stem ale aloei si creste gradul de absorbtie al substantelor benefice din aceasta prin combinarea peptidelor cu aloea. De asemenea, extractele botanice din zonele desertice si uleiurile esentiale impreuna cu lipidele din aloe cresc efectele benefice asupra pielii.


Am cautat o abordare care sa functioneze in ambele sensuri – de la interiorul organismului spre exterior si de la exterior spre interior. Ne-am dat seama ca ritualul zilnic de infrumusetare este incomplet daca folosim doar produse de uz extern, fara a fi atenti si la ce se intampla in interiorul organismului. De aceea, am creat primul supliment dedicat frumusetii din gama Forever – firming complex – bazat pe extracte vegetale, cu scopul de a potenta frumusetea exterioara cu o stare de bine la interior si de a lupta cu toate armele impotriva imbatranirii premature a pielii.


Piata anti-aging – un infinite de oportunitati

Frumusetea infinite by Forever se poate vedea si simti din plin si in afacerea ta. Pentru ca avem cele mai grozave produse de ingrijire a pielii si va promitem ca suntem abia la inceputul a ceea ce inseamna revolutia Forever in aceasta industrie. Nu am ales intamplator sa ne concentram atentia si eforturile in acest domeniu. Am facut-o pentru a crea un mediu sigur si extrem de fertil pentru crestere in afacerea ta. Toate studiile si previziunile oferite de analisti arata ca piata de cosmetice si ingrijire a pielii este cea mai sigura si ofertanta piata pe care tu iti poti construi o afacere solida in viitor.


Studiile si cercetarile de piata au aratat ca intotdeauna, chiar si in criza economica, piata de cosmetice si produse pentru ingrijirea pielii a continuat sa creasca la nivel global. De ce? Pentru ca oamenii vor sa arate si sa se simta mai bine si pun pret pe sanatate si calitate, indiferent de circumstante. Astfel, piata globala de produse anti-aging creste cu 12.5% in fiecare an si se estimeaza sa atinga pragul de nu mai putin de 339 miliarde de dolari pana in 2019. Si o “felie” substantiala din acest profit poate fi a ta.


Cu trusa infinite by Forever, avem cele mai bune produse ca tu sa reusesti, iar cei din jur sa se simta si sa arate bine in fiecare zi!