Cosul Meu

Forever Royal Jelly

787,26 MDL
Puncte credit
0.132
Cod #
036
In stoc
  • Unul dintre cele mai complete alimente
  • Usor absorbabil si asimilabil
  • Nu contine conservanti, coloranti sau aromatizanti artificiali

Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor. Aceasta secretie este amestecata cu enzime pentru a deveni "super-alimentul" destinat hranirii albinelor ce urmeaza sa devina regine. De fapt, laptisorul de matca va fi singura hrana a reginelor de-a lungul intregii lor vieti reproductive, acestea fiind capabile sa depuna pana la 3.000 de oua pe zi timp de 6 ani. Albinele lucratoare ce se hranesc numai cu miere traiesc doar 4 - 6 saptamani.

Laptisorul de matca contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un bogat depozit natural al complexului de vitamine B. O componenta importanta este vitamina B5 (acidul pantotenic), una dintre cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, carbohidratilor si anumitor hormoni. Laptisorul de matca contine toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si cantitati importante de minerale precum calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, fiind totodata si o sursa de acid nucleic.

Laptisorul de matca are un continut foarte ridicat de proteine.

Laptisorul de matca oferit in produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens desertice, ce prezinta conditii ideale de mediu pentru stupi. Imediat dupa colectarea din stupi, laptisorul de matca este racit rapid pana la congelare, pentru a se elimina surplusul de apa fara a afecta vitaminele, mineralele, enzimele si co-enzimele din compozitia sa.

Ingrediente: laptisor de matca, indulcitor (sorbitol), fructoza, corector de aciditate (acid citric), aroma naturala de portocale, agent antiaglomerant (acid stearic), stabilizator (stearat de magneziu), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu).

Continut: 60 tablete (250 mg/ tableta)

Cantitatea neta: 34.2 g

1 tableta de 2 ori pe zi. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole. Consultati medicul inainte de folosirea acestui produs sau a oricarui alt supliment alimentar.

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Forever Royal Jelly
Rating