Cosul Meu

Forever Calcium

Rating:
100 % of 100
577,08 MDL
Puncte credit
0.096
Cod #
206
In stoc
  • Formula cu citrat de calciu combinat cu vitamina D si magneziu
  • Usor de digerat si absorbit eficient
  • Doza zilnica asigura organismului cantitatea de calciu  recomandata in proportie de 100%

Calciul este cea mai raspandita substanta minerala din organism, reprezentand cca. 2% din masa corporala. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se gaseste in oase si dinti, iar restul in celulele nervoase, sange, tesuturi si fluide. Asociat de mult timp cu cresterea si rezistenta oaselor si dintilor, calciul este de asemenea esential pentru coagularea sangelui si transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muschi si pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Conform statisticilor oficiale din SUA, 75% dintre americani nu consuma cantitatea zilnica recomandata de calciu.

Calciul este cel mai important mineral care ajuta la cresterea rezistentei oaselor. In special copiii si adolescentii au nevoie de un aport corespunzator de calciu in alimentatie, deoarece in aceasta perioada se depoziteaza cantitatea maxima de calciu in oase. De aceea, un aport corespunzator de calciu in aceasta perioada poate preveni problemele osoase de la maturitate, cand masa osoasa incepe sa se reduca. Aportul suficient de calciu in copilarie este important deoarece varful de masa osoasa si de continut de calciu al scheletului este atins in adolescenta. Fetele sunt mai expuse unui risc de fragilizare a oaselor la maturitate, ce poate duce in unele cazuri la afectiuni cu invaliditate. Nivelul calciului din oase incepe sa scada la adultii tineri, iar procesul continua odata cu inaintarea in varsta, mai ales la femei. Dieta cu un continut adecvat de calciu poate sa minimalizeze aceste pierderi. O dieta bogata in calciu determina organismul sa arda mai multe lipide si sa reduca stratul de grasime produs de organism.

Estimarile arata ca intre 30 si 50 de milioane de americani prezinta intoleranta la lactoza.

Acestia nu pot digera lactoza, o glucida naturala gasita in lapte si produse lactate, drept pentru care nu consuma suficiente produse lactate pentru a-si acoperi necesarul de calciu. Pentru cei care nu tolereaza lactoza sau nu agreeaza lactatele, suplimentele cu calciu sunt o alternativa. Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru ca se dizolva usor in stomac si este absorbit eficient.

Forever Calcium este o formula cu continut ridicat de citrat de calciu, care furnizeaza organismului necesarul zilnic recomandat de calciu, in proportie de 100%. Doza zilnica de Forever Calcium, cu aroma placuta de vanilie, contine 800 mg calciu in asociere cu vitamina D si magneziu, doi compusi esentiali pentru a maximiza absorbtia calciului. Doua tablete la micul dejun si doua la cina constituie o cale usoara si eficienta de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida tesutul osos.

                                  O tableta contine:               DZR (%)*

Calciu                                 200 mg                        25%

Magneziu                              75 mg                        20%

Vitamina C                            20 mg                        25%

Zinc                                      1.5 mg                        15%

Mangan                                0.5 mg                        25%

Cupru                                 0.25 mg                        25% 

Vitamina D                       1.25 mcg                        25%

* Doza zilnica recomandata cf. Directivei 2008/100/EC

Alte ingrediente: bisglicinat de calciu, citrat de calciu, carbonat de calciu, oxid de magneziu, agenti pentru stabilizare (celuloza microcristalizata, dioxid de siliciu), agent antiaglomerant (croscarmeloza sodica), ascorbat de calciu, bisglicinat de magneziu, agent antiaglomerant (acid stearic), agenti de glazurare (carboximetilceluloza, dextrina, dextroza, trigliceride cu lant mediu, citrat de sodiu), bisglicinat de zinc, bisglicinat de mangan, bisglicinat de cupru, aroma naturala de vanilie, colecalciferol.

CONTINUT: 90 tablete

3- 4 tablete pe zi

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Forever Calcium
Rating