Cosul Meu

Forever Freedom

841,36 MDL
Puncte credit
0.138
Cod #
196
In stoc
 • Formula unica, disponibila intr-o bautura pe baza de aloe, asigura un mijloc practic si nutritiv de aparare fata de simptomele uzurii articulatiilor
 • Asimilare mai buna datorita gelului de Aloe vera cu rol de transportor
 • Contine substante proprii organismului, prezente in articulatii

  Forever Freedom combina Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust placut de portocala, cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.

  Am imbogatit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante de origine naturala, cu rol in mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Mai mult, am adaugat vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor.

  Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina sunt substante naturale ce contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajelor, aceste amortizoare de socuri ale organismului. De asemenea, aceste substante ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrifiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, capacitatea de a produce substantele necesare unui cartilaj sanatos scade, ceea ce duce la uzura articulatiilor.

  In combinatie, sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM-ul constituie prima linie de aparare impotriva deteriorarii articulatiilor.

  La fel ca in cazul altor produse Forever Living Products, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom intr-un mod practic si nutritiv de a incepe ziua!

  Informatii despre produs


  Dozaj: 240 ml
  Numar doze per recipient: aprox. 4
  Cantitate per doza
  Kcal 70

                                              Necesarul zilnic (%)*
  Lipide totale 0 g                                             0 %
  Sodiu 280 mg                                              12 %
  Total carbohidrati 15 g                                   5 %
  Zaharuri 7 g
  Proteine 3 g


  * Necesarul zilnic (%) este exprimat pentru o dieta de 2.000 Kcal/zi.

  Ingrediente: gel stabilizat de Aloe vera (suc), sorbitol, concentrat de suc natural de portocale (aromă), fructoză, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, aromă naturală de portocale, metil sulfonil metan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), tocoferol (antioxidant). Conţine cochilii de crustacee (crevete, crab, homar).

  Cantitate: 1L

  A se agita inainte de folosire.

  A se pastra la frigider dupa desigilare.

  Se vor consuma 60 - 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

  Scrieti propria recenzie
  Recenzati:Forever Freedom
  Rating