Rasfat total pentru chipul tau primavara aceasta

Ne bucuram de noi aliati Forever ai frumusetii si ingrijirii tenului - awakening eye cream, balancing toner si smoothing exfoliator. Sunt noi, disponibile in Romania si sunt pregatite sa va rasfete pielea si sa va readuca stralucirea pe chip asa cum stiu ele mai bine - prin grija si beneficiile ingredientelor atent alese pentru un chip desavarsit in fiecare zi. Accentul final al unei priviri ravasitoare este dat de noul precision liquid eyeliner – un tus lichid extraordinar, cu care veti atrage privirile tuturor.

smoothing exfoliator

smoothing-exfoliatorStiai ca eliminam din corp intre 30.000 si 40.000 de celule moarte in fiecare zi? Chiar si cu o rutina riguroasa de ingrijire, pielea ta are nevoie de ajutor pentru a scapa de celulele moarte si de reziduurile pe care le acumuleaza zi cu zi. Aici intervine smoothing exfoliator, cu margele de jojoba si pulbere de bambus, agenti de exfoliere delicati cu pielea ta. Acestea elimina impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii fara a zgaria sau a irita pielea.

Enzime precum bromelaina si papaina, impreuna cu uleiul esential de lamaie ajuta la indepartarea mai usoara a celulelor moarte si confera un aspect intinerit pielii. Papaina este o sursa bogata de vitamine C, A si E si acid pantotenic, cu rol de hranire, iar uleiul esential de lamaie actioneaza ca un puternic agent de hidratare pentru noile celule cutanate. Pentru o exfoliere eficienta si un aspect radiant al pielii, am adaugat in compozitie numerosi antioxidanti si extract din suc de struguri.

Smoothing exfoliator este bogat in antioxidanti, fiind, astfel, un must-have al rutinei zilnice Forever de ingrijire a pielii.

Instructiuni:

Aplicati o cantitate moderata de produs pe degetele umezite in prealabil si masati usor fata, circular-ascendent, evitand zona ochilor. Clatiti bine. Pentru o piele plina de vitalitate, folositi-l de 2-3 ori pe saptamana.

balancing toner  - Toner facial echilibrant    

balancing-toner

balancing toner este o etapa esentiala in rutina zilnica de ingrijire a tenului, care reimprospateaza, calmeaza si rehidrateaza pielea dupa demachiere. De asemenea, are rolul de a indeparta si cele mai profunde urme de machiaj sau reziduuri care raman in piele. Echilibreaza ph-ul natural al pielii, minimizeaza aspectul porilor si ajuta pielea sa absoarba nutrientii din toate produsele pe care le aplici ulterior in rutina ta de ingrijire.

Pentru un ten cu aspect tanar, tonerul facial propus de noi in acest sezon este creat dintr-un amestec unic de extract de alge marine si hialuronat de sodiu, care hidrateaza si ofera catifelare pielii. Acidul hialuronic care imbogateste aceasta formula este  cunoscut si sub denumirea de “burete molecular”, datorita puterii extraordinare de absorbtie a apei.

Am adaugat in compozitie extract de castravete, cu rol esential in imbunatatirea aspectului si texturii pielii. Cand am creat tonerul, am avut in vedere fiecare tip de nuanta a pielii. De aceea, am inclus extract de ceai alb care, in combinatie cu Aloe vera in cantitate ridicata, lupta eficient impotriva radicalilor liberi. Aceste ingrediente puternice hidrateaza si catifeleaza pielea, conferindu-i un aspect stralucitor si radiant in fiecare zi.

Instructiuni:

Aplicati, cu o discheta de bumbac, o cantitate generoasa de produs pe fata si decolteu, dupa demachiere. Folositi de doua ori pe zi pentru a minimiza aspectul porilor si a hidrata pielea.

awakening eye cream - crema pentru conturul ochilor

awakening-eye-creamOchii stralucitori si seducatori sunt un must-have primavara aceasta. Noua crema awakening eye cream de la Forever are grija de pielea fina si delicata din jurul ochilor prin formula speciala cu peptide – fragmente de proteine care constau in aminoacizi ce ajuta pielea sa-si pastreze textura si fermitatea.

Colagenul marin, prin puterea mare de hidratare si fermitatea pe care o ofera pielii, joaca un rol esential in reducerea aparitiei ridurilor, stimuland totodata producerea naturala a colagenului in piele, despre care se stie ca are un puternic efect antiimbatranire.

Butilen glicolul este unul dintre cele mai puternice ingrediente din aceasta crema, dovedindu-si eficienta in reducerea umflaturilor si cercurilor intunecate de sub ochi in mai putin de 15 zile de la prima utilizare. Cu o putere mare de absorbtie, indeparteaza rapid apa de la suprafata pielii pentru a diminua efectul de umflare si oboseala care ni se citeste de multe ori pe chip.

S-a demonstrat stiintific ca revolutionarul amestec dintre extractul din scoarta de Albizia Julibrissin si rutozida folosit in crearea produsului are efect natural de lifting a pleoapei superioare, awakening eye cream dovedindu-si astfel puterea remarcabila in ingrijirea corecta a ochilor.

Instructiuni:

Aplicati cu degetele, prin tapotare usoara, o cantitate moderata de produs in jurul si sub zona ochilor.

Sonya precision liquid eyeliner - Tus lichid de ochi

Indrazneste sa creezi un aspect dramatic al ochilor cu un produs cosmetic nou, marca Forever. Cu 9 ingrediente hidratante in compozitie, precum Aloe vera, uleiul de ricin, vitamina E (cu rol antioxidant, totodata) si ulei din seminte de floarea-soarelui, acest tus este special conceput pentru zona delicata a ochilor, permitand o aplicare usoara.

 Sonya-precision-liquid-eyeliner