Cosul Meu

Forever Aloe MPD 2xUltra

Nota:
100% of 100
Incarca...
571,39 MDL
Puncte credit
0.097
Cod #
307
Stoc epuizat
 • Detergent universal concentrat
 • Nu contine fosfor
 • Actiune delicata, protejeaza mainile, nu degradeaza hainele

Detergent universal lichid superconcentrat 

Forever Aloe MPD 2xUltra este un detergent lichid universal superconcentrat, extrem de eficient pentru inlaturarea murdariei, grasimilor si pentru indepartarea petelor. Formula sa extrem de sigura, curata tot atat de bine vesela, lenjeria si automobilul dumneavoastra.

Nu contine fosfor.

Surfactantii anionici si neionici din compozitia sa sunt biodegradabili, reducand astfel impactul asupra mediului inconjurator (se degradeaza in cadrul unor procese naturale).

 Atentie!

(R36) Irita ochii, din cauza continutului de surfactanti anionici si neionici.

(S25) A se evita contactul cu ochii.

(S26) Primul ajutor in caz de contact accidental cu ochii: acestia vor fi clatiti timp de 10-15 minute. Se va consulta medicul daca iritatia persista.

(S46) A nu se inghiti. In cazul inghitirii accidentale, nu provocati voma. Solicitati consult medical.

(S2) A nu se lasa la indemana copiilor.

Soluţie apoasă cu surfactanţi non-ionici (15-30 %), surfactanţi anionici (15-30 %), parfum, metilizotiazolinonă, salicilat de benzil, d-limonen, linalool, agent de hidratare (gel de Aloe vera).

Haine, lenjerie: Pentru spalari normale (incarcatura de circa 3,5 kg rufe uscate) cantitatile de detergent recomandate sunt urmatoarele:

 

 

Grad murdarie

 

Duritatea apei

Mică

(0-10°)

Medie

(10-16°)

Mare

(>16°)

Mic

10 ml

12 ml

15 ml

Mediu

12 ml

15 ml

18 ml

Mare

15 ml

18 ml

20 ml

 Pentru spalari usoare (incarcatura de circa 2,5 kg rufe uscate) cantitatea de detergent se va reduce cu aprox 20 %.

 Pentru spalari dificile, grele (incarcatura de circa 4,5 kg rufe uscate) cantitatea de detergent se va  mari cu aprox 20 %.

 Pentru indepartarea petelor dificile se toarna putin produs direct pe pata si se lasa la inmuiat, iar pentru prespalare se freaca usor rufele cu putin detergent.

Se va testa intotdeauna rezistenta culorii pe o suprafata mai putin vizibila.

Uz universal: Pentru curatarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor si automobilelor (la interior si exterior) se vor dilua 30 ml produs la 5 l de apa.

Menaj: Curata foarte eficient, dar este delicat pentru maini! Doar cateva picaturi pe un burete de menaj sunt necesare pentru spalarea vaselor, indepartarea petelor de pe covoare etc. Deoarece produce o spuma abundenta nu se recomanda pentru masinile automate de spalat vase.

Recenzii
Cele mai importante recenzii
 1. 100%
  Uimitor de bun la tot ce trebuie spalat și curățat!Aloe MPD 2XULTRA concentrat este pur și simplu "MESERIE" curata eficient orice necesita a fi spălat și curățat.Castiga SANATATE, TIMP, BANI,SPATIU de depozitare cu acest detergent universal NON-TOXIC și

  De

  on

  Uimitor de bun la tot ce trebuie spalat și curățat!Aloe MPD 2XULTRA concentrat este pur și simplu "MESERIE" curata eficient orice necesita a fi spălat și curățat.Castiga SANATATE, TIMP, BANI,SPATIU de depozitare cu acest detergent universal NON-TOXIC și NON_ALERGIC.Recomand acest fantastic produs ptr oricine, fiindcă vă poate simplifica viata, și în plus nu este un produs oarecare ci unul foarte profitabil ptr oricine începe să-l foloseasca și să împărtășească și cu cei dragi beneficiile acestui produs fantastic și ultra eficient.

 2. 100%
  Super

  De

  on

  Un produs foarte bun care poate fi folosit in toata casa, la curatat podeaua, spalat haine, covoare, baie etc.
Adauga un comentariu
as
Anuleaza
Scrii pentru: Forever Aloe MPD 2xUltra as
Rating