Tusul de ochi - 5 trucuri pentru aplicare fara cusur

Aplicarea tusului de ochi depinde atat de forma si calitatea produsului, cat si de indemanare. Exista cateva trucuri care te ajuta sa aplici perfect tusul si sa trasezi liniile perfecte, mai ales daca esti incepatoare in folosirea unui astfel de produs de machiaj.

1. Pregateste intotdeauna pleoapele si pielea din zona ochilor pentru aplicarea produsului. Aplica o baza de machiaj sau fond de ten inainte, pentru ca tusul sa adere mai bine si sa poti trasa cu mai mare usurinta liniile.

2. Sprijina-ti cotul pe o suprafata plata (masa, birou etc.) inainte de a trasa dungile, iar degetul mic pe obraz. Principala problema pe care o intampina femeile in aplicarea tusului este mana tremuranda, iar acest truc te ajuta sa eviti imperfectiunile cauzate de o mana in miscare. Nu trage de marginile pleopei, deoarece linia va iesi deformata odata ce pielea revine la loc.

3. Pentru a contura mai usor ochii cu tus, marcheaza baza pleoapei superioare cu 4-5 puncte, pe care sa le conectezi apoi. Este mai usor astfel sa eviti micile imperfectiuni care pot aparea in trasarea liniilor.

4. Vrei un aspect si mai dramatic prelungind coditele in exteriorul ochilor, obtinand astfel efectul de cat-eye sau pin-up girl? Cel mai usor se trage aceasta linie plasand o bucata de leucoplast in prelungirea ochiului. Traseaza dunga deasupra leucoplastului, fara a-ti face griji ca il murdaresti, si apoi indeparteaza-l usor.

5. Mici imperfectiuni la finalul machiajului? Nicio problema, se corecteaza foarte usor cu un betisor de urechi imbibat in demachiant sau cu putin autocorector

Alege tusul de ochi potrivit pentru tine!

Testeaza tusul nostru de ochi Sonya Precision Liquid Eyeliner si bucura-te, pe langa un look de senzatie, de beneficiile extraordinare ale ingredientelor care au grija de pielea ta. Contine ingredientul nostru cheie – Aloe vera – ulei de ricin si ulei din seminte de floarea-soarelui – toate fiind ideale pentru ingrijirea pielii sensibile de pe pleoape si din jurul ochilor. Am adaugat vitamina E, atat de necesara pielii, pentru ca este un antioxidant notabil si lupta in combaterea pielii uscate, ajutand totodata ca machiajul creat cu ajutorul tusului sa se aseze perfect pe pleoape.

Tusul Sonya rezista mai mult timp decat creionul clasic de ochi, are un pigment mai accentuat, conferind un aspect mai dramatic si curajos ochilor, si creeaza linii mult mai definite pentru ca privirea doamnelor sa aiba efectul scontat.