Beneficiile si importanta consumului de probiotice

Porneste motoarele digestiei si bucura-te de beneficiile extraordinare ale noului Forever Active Pro-B - un probiotic avansat cu peste 8 miliarde de bacterii benefice in compozitie, gata sa aiba grija de tine si de sanatatea ta in fiecare zi.

Putini oameni stiu ca flora intestinala si buna functionare a sistemului digestiv, in general, joaca un rol esential in starea zilnica de sanatate. Intestinele sunt organe vitale si numitorul comun al multor probleme frecvente de sanatate cu care multe persoane se confrunta zilnic. Stresul, alimentatia haotica si stilul de viata dezorganizat afecteaza buna functionare a tractului gastrointestinal si, in timp, isi pune amprenta asupra intregului corp, conducand la un sistem imunitar scazut, extenuare, oscilatii de greutate si chiar probleme ale pielii.

Oamenii de stiinta au descoperit impactul semnificativ pe care compozitia microflorei din intestine il are asupra starii generale de sanatate si sustin ca probioticele contribuie la reechilibrarea nivelului de bacterii ”bune” din organism, imbunatatind astfel digestia si sistemul imunitar al organismului.

Cele mai noi studii arata ca un probiotic bun ar trebui sa contina intre 5 si 10 miliarde de unitati formatoare de colonii, sa supravietuiasca de-a lungul intregului tract intestinal, sa contina o combinatie de tulpini cu proprietati complementare, sa fie dovedit clinic ca are efecte benefice asupra sanatatii si sa fie produs si ambalat in medii cu un nivel scazut de umiditate. De asemenea, nu trebuie sa sufere modificari in mediul acid din stomac, pana la destinatia finala, care sunt intestinele. Forever Active Pro-B indeplineste cu succes toate aceste conditii si se dovedeste a fi un probiotic de ultima generatie. 

Printre beneficiile consumului de probiotice se numara:

  • sprijininirea si sustinerea unui sistem imunitar puternic

  • imbunatatirea starii de bine a psihicului

  • favorizarea unei bune functionari a tractului gastrointestinal

  • mentinerea sanatatii inimii

  • reducerea sensibilitatii pentru diferiti alergeni

  •  mentinerea nivelului de greutate corporala la nivel optim

Pentru crearea noului Pro-B, am colaborat indeaproape cu Spitalul Universitar din Copenhaga – lider in domeniul gastroenterologiei, pentru a ne asigura ca iti oferim cel mai bun produs de piata.

Produsul contine un amestec brevetat de 6 tipuri de bacterii benefice – Lactobacili si Bifidobacterii – care favorizeaza sanatatea sistemului digestiv, sporesc absorbtia nutrientilor si sustin functia imunitara. S-a dovedit clinic ca doua dintre tulpinile folosite permit o colonizare extinsa a bacteriilor bune in intestine. Acestea actioneaza in sinergie cu alte tulpini selectate pentru a optimiza buna functionare a tractului intestinal.

Amestecul nostru unic contine si fibre prebiotice (fructooligozaharidele), cruciale in sustinerea, depozitarea si transportarea probioticelor in intestine. Fibrele contribuie la fermentarea bifidobacteriei si lactobacilului – doua tulpini care se regasesc in noul nostru probiotic si care au rolul de a transporta probioticele acolo unde organismul are nevoie de ele cel mai mult si de a se asigura ca acestea supravietuiesc cat mai mult timp in intestine.

Fara urme de soia si fara alergeni, Forever Active Pro-B este o capsula vegetala. Fiecare comprimat are un mod de fabricatie unic – inghet (criogenare) – care asigura efecte maxime ale tulpinilor in organism.  Am folosit un  mod de ambalare unic, prin tehnologia Vial, care controleaza nivelul de umiditate si protejeaza bacteriile active, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile lor.

Este simplu de administrat, nu ai nevoie decat de un singur comprimat pe zi si nu necesita refrigerare. Administrat impreuna cu Forever Aloe Vera Gel, se creeaza combinatia ideala pentru un sistem digestiv sanatos in fiecare zi si pentru niveluri maxime de energie in atingerea obiectivelor tale.

Ce sunt unitatile formatoare de colonii si de ce sunt necesare miliarde de bacterii pentru sanatatea gastrointestinala?

Unitatile formatoare de colonii determina cate bacterii din probiotice se pot diviza si pot forma colonii. Doar bacteriile probiotice ”vii” pot coloniza, iar scopul fiecarui probiotic este a le transporta nealterate in tractul intestinal.

Beneficiile bacteriilor vii sau ”bune”, asa cum mai sunt numite probioticele, depasesc tractul gastrointestinal, fiind implicate in sustinerea unui sistem imunitar puternic, in digerarea alimentelor si absorbtia nutrientilor in organism si, nu in ultimul rand, contribuie la starea de bine de fiecare zi.