25th Edition for Women – un bouquet floral clasic

Parfumul Forever 25th Edition for Women are o poveste aparte. Nu este doar un cadou ideal de sarbatori pentru femeile dragi din viata ta. Are o putere si o valenta deosebite pentru iubitoarele aromelor unice si excusiviste in materie de parfumuri. Cunoastem mai bine parfumul care poarta amprenta unica Forever direct de la creatorul lui – Claude Dir.

“Lucrez in domeniul parfumeriei de 25 de ani.  Am creat numeroase parfumuri pentru designeri, cum ar fi Oleg Casinni - designer pentru Jaqueline Kennedy; am creat parfumuri pentru Perry Ellis, Liz Claiborne si pentru multi altii.

Conceperea unui parfum reprezinta un proces ce se infiripa din ideea unui parfumeur.

Parfumeur-ul vinde, de fapt, o idee - un vis, ceva ce nu poate fi atins, ceva ce nu este palpabil… Cele mai multe dintre parfumurile create de mine s-au nascut pornind de la idei intalnite in natura… iar cand creezi un minunat parfum floral nu te poti insela, deoarece parfumurile florale vor fi considerate intotdeauna clasice.

Pentru parfumul 25th Edition for Women al companiei Forever mi-a venit in minte floarea pe care o descoperisem in urma cu 10 ani, cutreierand Camel Back Mountain, cu ocazia unei calatorii in Phoenix…

Mi-am dat seama ca floricica aceasta - cu un colorit si un miros minunat - are un potential urias, precum Forever Living! I-am destainuit lui Rex ideea mea si cred ca el a considerat-o excelenta, a fost fermecat de micuta planta, a fost surprins de pasiunea mea, s-a interesat de planurile legate de aceasta floare. Floarea are un miros extrem de placut - un bouquet floral de o prospetime luxurianta - o aparitie surprinzatoare in mediul dur in care traim.

…si am inceput sa imi creez parfumul: in jurul bobocilor florali de cactus am adaugat iedera verde pentru notele proaspete de varf, combinate cu note de magnolie, iasomie si trandafir, ce confera puritate, feminitate, frumusete suava, naturala.

Apoi am cautat pentru fundalul compozitiei nota de mijloc (a inimii): o esenta lemnoasa rara - curata, pura - lemnul de cires. Pentru a sublinia feminitatea si pentru a conferi diafanei compozitii un plus de persistenta am adaugat note de baza - note finale de mosc

Bucurati-va de acest minunat bouquet feminin, extrem de pur, unic, o compozitie olfactiva exceptionala bazata pe ingrediente rare, neobisnuite, "high quality", ce va cuceri - cu siguranta - femeile de pretutindeni!

25th Edition for Women - apa de parfum - este unic, este minunat, este foarte feminin si foarte pretios, fiind creat din ingrediente naturale; de aceea, il consider perfect pentru Forever Living."