Forever Active Training

De multe ori spunem, cu voce tare, care este visul sau obiectivul nostru. Dar, de fapt, cel mai tare „striga” actiunile noastre. Intotdeauna. Actiunea bate tot. Unde este acum necesar pentru tine sa indraznesti sa actionezi?

Cum te poti dezvolta personal si cum iti poti perfectiona abilitatile de organizare, comunicare si leadership pentru ca afacerea ta sa creasca solid, stabil si constant, iar tu sa ajungi sa traiesti viata pe care ti-o doresti, nu doar sa visezi la ea?

Sunt intrebari la care vei gasi raspunsuri participand la cel mai nou training marca Forever, pe care compania il ofera Supervizorilor si Asistent Managerilor.

Forever Active Training este sustinut de Marius Darie, Speaker, Coach si Teacher Certificat John Maxwell Team. Cu 18 ani de cariera in mediul corporatist din 4 industrii diferite, unde a condus echipe de pana la 1.800 de oameni, Marius Darie si-a dezvoltat pasiunea de a investi in oameni si de a-i ajuta sa devina mai buni si sa mearga mereu in directia visului lor. Stau marturie in acest sens sutele de ore de training dedicate multor FBO din Forever Romania, mentalitatile si modurile de actiune schimbate in bine prin contributia sa valoroasa. Fidel principiului ca leadership-ul face intotdeauna diferenta, Marius isi construieste training-urile astfel incat sa te sustina in a-ti descatusa potentialul si a-ti maximiza performanta in calatoria ta continua de leadership si dezvoltare personala. 

Succesul vine doar la cei care indraznesc sa inceapa.

Esti Supervizor sau Asistent Manager? Te provocam sa indraznesti sa mai faci un pas spre dublarea afacerii tale si, astfel, spre implinirea visului tau. E sansa ta si o oportunitate unica pe care o ai acum la indemana, pe langa sustinerea si indrumarea sponsorilor tai: si compania te sustine in dezvoltarea ta si a afacerii tale prin organizarea si finantarea acestui curs.

Cum? Fii cel putin Activ (4 p.c.) in luna aprilie.

Cand? In cadrul a 4 sesiuni saptamanale in zilele de 9, 16, 23 si 30 mai, intre orele 20:00 – 22:00.  

Unde? Pe platforma foreverwebinar.ro .

 

Detalii importante:

  • Asigura-te ca iti indeplinesti statutul de Activ (4 p.c.) in luna aprilie si vei primi un email de invitatie de la companie; te rugam sa ne confirmi participarea ta la editia din mai a Forever Active Training.

  • Pot participa la webinarul din luna mai doar Supervizorii si Asistent Managerii (indiferent cand s-au inscris in Forever) care confirma prin email participarea.

  • Incepand din luna iunie, Forever Active Training va fi dedicat Forever Business Ownerilor calificati la nivelurile de Supervizor si Asistent Manager (in tara si global) in luna precedenta. (Exemplu: in iunie vor participa la training calificatii la Supervizor si Asistent Manager in luna mai.)

 

Singurul drum spre succesul adevarat e cel pe care muncesti. Si acest drum incepe mereu cu primul pas: usa pe care alegi sa o deschizi. Noi deschidem pentru tine, incepand din luna mai, usa Forever Active Training! Asigura-te ca pasesti inauntru!