The Flying Start Challenge

Incepem anul Forever energic si cu noutati menite sa ne faca mai buni in afacerile noastre. Dincolo de angajamentele pe care ti le iei zilnic fata de companie si de partenerii tai, consideram ca cel mai important contract pentru succes este cel pe care il „semnezi” cu tine insuti – un angajament clar, realist, de neclintit – care devine si cel mai puternic atu al reusitelor de peste an. 

Te ajutam sa-ti cresti sansele de a-ti respecta angajamentul  de la inceput de an, facandu-l oficial prin „The Flying Start Challenge” – un stimulent global Forever cu conditii minime, dar beneficii maxime pentru tot ce inseamna succesul anului 2018 in afacerea ta.

Competitia are loc in primele trei luni ale anului si presupune urmatoarele conditii si niveluri de calificare, pentru care Forever te premiaza:

 NIVELUL 1

·         Acumuleaza 7 p.c. noi.

·         Fii Activ (4 p.c.) in fiecare luna petrecuta integral ca FBO in timpul competitiei.

·         Sponsorizeaza cel putin doi Asistent Supervizori noi in linii inferioare diferite.

 PREMIU: Un bilet gratuit la Success Day si recunoastere pe scena. 

 NIVELUL 2

·         Acumuleaza 14 p.c. noi.

·         Fii Activ (4 p.c.) in fiecare luna petrecuta integral ca FBO in timpul competitiei.

·         Sponsorizeaza cel putin doi Asistent Supervizori noi in linii inferioare diferite, iar cel putin unul dintre ei sa sponsorizeze, la randul lui, un Asistent Supervizor nou.

PREMIU: Un bilet gratuit la Success Day, recunoastere pe scena si un obiect promotional de colectie personalizat in cinstea celei de-a 40-a aniversari a companiei.

 NIVELUL 3

·         Acumuleaza 28 p.c. noi.

·         Fii Activ (4 p.c.) in fiecare luna petrecuta integral ca FBO in timpul competitiei.

·         Sponsorizeaza cel putin trei Asistent Supervizori noi in linii inferioare diferite, iar cel putin doi dintre ei sa sponsorizeze, la randul lor, cate un Asistent Supervizor nou.

 PREMIU: Un bilet gratuit la Success Day si recunoastere pe scena. In plus, vei fi invitat la un Success Day dintr-o alta tara din regiunea ta, calatoria pentru o persoana fiind decontata de companie. 

Este un stimulent pe termen scurt, distractiv, care functioneaza si ofera afacerii tale impulsul de care are nevoie spre marile reusite ale anului nou. Iar beneficiul caritabil cu care vine la pachet calificarea la fiecare nivel al competitiei – Rise Against Hunger – face ca satisfactia reusitelor tale Forever sa fie de doua ori mai mare.

Afla toate detaliile despre cum poti participa la acest nou stimulent global  accesand umratorul link: http://gallery.foreverliving.com/gallery/ROM/download/2018/FBO_Flying_Start_Challenge.pdf

 

Autor

Forever Living Products Romania