De 40 de ani, cea mai iubita bautura din Aloe vera

Dedicam 2018 plantei Aloe vera si numeroaselor ei beneficii pentru sanatate si nu numai. Si incepem Anul Aloe cu Forever Aloe Vera Gel ca produs al lunii ianuarie – pentru ca, de 40 de ani, aceasta bautura este elixirul succesului si sanatatii Forever pe termen lung. Planta Aloe vera este inima afacerii companiei noastre si cel mai important ingredient al starii optime de sanatate si al succesului Forever si vrem sa o demonstram inca de la inceput de an, cu o campanie globala special pregatita pentru tine si afacerea ta.

 Plantatiile noastre, plantele noastre, metoda noastra

 De aproape 40 de ani, ne pastram intact angajamentul Forever de a gasi cele mai pure ingrediente din natura si de a le exploata potentialul maxim prin cele mai avansate metode tehnologice, pentru ca tot  multi oameni din intreaga lume sa se simta si sa arate mai bine prin gama noastra de produse inspirata de aloe. Si nu de orice fel de aloe – ci de Aloe barbadensis Miller, prima si cea mai buna, eficienta si bogata nutritiv  dintre cele 400 de specii existente in lume.

 Ne gandim la Aloe vera... mult. Aceasta planta miraculoasa este nu doar sursa de inspiratie, ci si fundamentul din spatele liniei noastre variate de produse. Cu alte cuvinte: „Cu cat stim mai mult despre Aloe vera, cu atat mai mult o iubim.” Ne asiguram ca cele 50 de milioane de plante de aloe pe care le cultivam sunt ingrijite cu maxima atentie. Plantele folosite pentru bauturile noastre nutritive sunt culese manual, iar gelul extras din interiorul frunzei este prelucrat in cateva ore de la recoltare, printr-un proces patentat de stabilizare si procesare care ii pastreaza calitatile intacte, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile plantei savurand cel mai proaspat si pur gel.

 De ce Forever Aloe Vera Gel?

 Miraculoasa frunza de aloe contine peste 200 de compusi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine, iar noi am reusit sa ti le punem la dispozitie pe toate in Aloe Vera Gel, acest produs a carui unicitate si calitate ne fac sa fim zilnic mandri ca suntem Forever.

 Imagineaza-ti ca rupi o frunza de aloe si consumi gelul din interiorul ei. Atat de natural si pur este gelul pe care il oferim de patru decenii consumatorilor nostri in asa numitele „flacoane galbene” – oferim aceeasi calitate a gelului inca de la inceputurile companiei si ne mandrim cu acest lucru. Producem peste 30 de milioane de galoane de gel de Aloe vera anual.

 Forever Aloe Vera Gel are numeroase beneficii asupra organismului:

 -         contribuie la functionarea optima a sistemului digestiv, favorizand absorbtia optima a nutrientilor si dezvoltarea bacteriilor „bune”, datorita proprietatilor sale prebiotice

-         contribuie la normalizarea metabolismului – sustinand functionarea in conditii optime a organismului

-         ajuta la hidratarea pielii, precum si pentru sustinerea capacitatii naturale de regenerare cutanata

-         sustine buna functionare a sistemului imunitar, sprijinind organismul in contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi

-         contribuie la mentinerea greutatii corporale

-         creste nivelul de energie

-         stimuleaza procesele naturale de detoxifiere

 Forever Aloe Vera Gel este primul produs pe baza acestei plante  care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului din planta. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic – ca atare sau in amestec cu suc de fructe – si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente pe piata in acest moment.

 Cate un gel de aloe pentru fiecare

 Forever Aloe Vera Gel nu este rezervat unei anumite tipologii de consumatori, ci este potrivit pentru oricine. Iar pentru cei care nu agreeaza gustul gelului pur, Forever a conceput cateva variante aromate care satisfac si gusturile celor mai pretentiosi consumatori.

 

  • Dulce si aromat

O versiune proaspata si cu gust intens de piersici, ideala pentru intreaga familie. Forever Aloe Bits N’ Peaches combina gelul pur de aloe cu suc de piersici bine coapte, aromate si suculente.

 

  • Original

Forever Aloe Vera Gel, produsul nostru de referinta, este cel mai bine vandut produs al companiei, de aproape 40 de ani.

 

  • Pentru cei activi

Forever Freedom combina gelul pur de aloe cu glucozamina, condroitina si MSM, intr-o bautura cu gust proaspat si racoritor de portocale, ideala pentru pasionatii de miscare si iubitorii stilului de viata activ.

 

  • Fructat

Cu Forever Aloe Berry Nectar te bucuri de o explozie de gust, aroma si savoare, datorita merelor si merisoarelor adaugate gelului pur de aloe.

 

Dam startul campaniei Aloe Challenge!

 FBO din intreaga lume isi unesc fortele chiar din prima luna a acestui an pentru a arata tuturor ce inseamna sa consumi sanatate la pahar. Alatura-te si tu! Posteaza zilnic un videoclip sau o fotografie cu tine pe Facebook savurand Forever Aloe Vera Gel folosind hashtag-ul #AloeChallenge si tag-uieste pagina noastra – Forever Romania HQ – in fiecare postare, iar noi te premiem:

 

Locul I – o tableta + un pachet C9

Locul ÎI – o tableta

Locul III – un pachet C9

 

Campania este valabila pana pe 31 ianuarie. Mai multe detalii despre conditiile de participare sunt disponibile in regulamentul de pe foreverliving.ro/regulament

 Arata-ne cat de bine te simti atunci cand bauturile noastre nutritive din Aloe vera fac parte din viata ta zi de zi si fii castigator pentru tine si afacerea ta in noul an!

  

 Autor

Forever Living Products Romania