Campanie infinite Love prin infinite by Forever

Produsele infinite by Forever sunt vedetele momentului in lumea Forever. Avem infinite motive sa iubim produsele din aceasta revolutionara gama antiaging de ingrijire a tenului. Si este sezonul ideal pentru a-i face si pe altii sa se indragosteasca de ele si sa le descopere beneficiile unice.

Am redus preturile la toate produsele (15% la kit si 10% la fiecare produs individual), am pastrat punctele credit intacte, iar acum iti oferim sansa de a fi castigatorul unuia dintre cele 30 de premii speciale puse in joc in cadrul unei campanii speciale.

In perioada 2-14 noiembrie:

- achizitioneaza trusele infinite by Forever si ai sansa de a castiga a unul dintre 10 lantisoare elegante din argint, cu pandantiv in forma simbolului infinitului.

- achizitioneaza produsele individuale din gama infinite by Forever – hydrating cleanser, firming complex, firming serum, restoring crèmes si ai sansa de a castiga una dintre cele 20 de esarfe elegante puse in joc.

Mai multe comenzi plasate inseamna mai multa dragoste infinite si mai multe sanse de a castiga premiile noastre speciale puse in joc.

Extragerea premiilor se va face prin tragere la sorti, pe random.org, iar castigatorii vor fi anuntati pe 15 noiembrie, pe pagina oficiala de Facebook a companiei - Forever Living Products Romania HQ.

Consulta regulamentul campaniei si afla mai multe informatii accesand urmatorul link: https://bit.ly/2SAPDmK